Maidottomia kakkutäytteitä
Marjatäyte
7 dl Mansikoita
4 dl mustikoita
500 g soijajogurttia
1,5 dl sokeria
13 liivatetta
Sulata mansikat ja mustikat.Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vuoraa kakkuvuoka kelmulla ja leikkaa kakkupohja osiin,nosta kansi vuokaan. Kaada mansikoiden liemi talteen erilliseen kulhoon. Kaada mansikat, mustikat ja jogurttia kulhoon, lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Maista.
Ota n. 0,5 dl mansikkamehua kattilaan ja kuumenna neste, liota liivatteet siihen. Jäähdytä.
Sekoita liivate huolellisesti jogurtttimarjaseokseen. Kaada täyte pohjan päälle kakkuvuokaan ja nosta toinen kansi päälle. Toista kunnes pohjat ja täyte on käytetty. Nosta kelmut reunoilta pohjan päälle ja peitä kakku kelmulla. Nosta jääkaappiin hyytymään yön yli.
Kinuskitäyte
1,5 dl soijavispikermaa
1 dl fariinisokeria
2 dl soijavispikermaa
3 kpl liivatteita
Mittaa kattilaan 1,5 dl soijavispikermaa ja fariinisokeri. kiehauta. Jäähdytä yön yli. Vatkaa 2 dl soijavispikermaa vaahdoksi. Vatkaa myös jäähtynyt kinuskikastike. yhdistä vaahdot. Liota liivatteita vedessä ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaan vettä. Kaada liemi vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä kakkupohjalle.
Täyte riittää yhteen väliin.
Mansikkatäyte
2 prk soijavispikermaa
3,5 dl mansikoita
sokeria
5 kpl liivatteita
vatkaa kermavaahdoksi ja lisää siihen mansikat,mausta sokerilla. Liota liivatteita vedessä. Liota liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja kaada vaahtoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä.
Riittää yhteen väliin
Suklaamousse
2 dl soijavispiä
130g päMackan tuorejuuston kaltaista valmistetta
100g suklaata maun mukaan
sulata suklaa. Vatkaa vispivalmiste vaahdoksi. Lisää vaahtoon tuorejuustonvalmste ja suklaa. Sekoita tasaiseksi.
Riittää yhteen väliin.
Kinuskitäyte
1,5 dl soijavispikermaa
1 dl fariinisokeria
2 dl soijavispikermaa
3 kpl liivatteita
Mittaa kattilaan 1,5 dl soijavispikermaa ja fariinisokeri. kiehauta. Jäähdytä yön yli. Vatkaa 2 dl soijavispikermaa vaahdoksi. Vatkaa myös jäähtynyt kinuskikastike. yhdistä vaahdot. Liota liivatteita vedessä ja liota ne pieneen tilkkaan kuumaan vettä. Kaada liemi vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä kakkupohjalle.
Täyte riittää yhteen väliin.
Mansikkatäyte
2 prk soijavispikermaa
3,5 dl mansikoita
sokeria
5 kpl liivatteita
vatkaa kermavaahdoksi ja lisää siihen mansikat,mausta sokerilla. Liota liivatteita vedessä. Liota liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja kaada vaahtoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä.
Riittää yhteen väliin
Suklaamousse
2 dl soijavispiä
130g päMackan tuorejuuston kaltaista valmistetta
100g suklaata maun mukaan
sulata suklaa. Vatkaa vispivalmiste vaahdoksi. Lisää vaahtoon tuorejuustonvalmste ja suklaa. Sekoita tasaiseksi.
Riittää yhteen väliin.
Kommentit
Lähetä kommentti