Vegaaninen täytekakkupohja
Pohja 18-20cm vuokaan
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
3 dl kaurajuomaa
150 g margariinia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kaurajuoma ja sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun korppujauhotettuun vuokaan. Tee taikinaan kuoppa keskelle, sillä se kohoaa keskeltä enemmän kuin reunoilta.
Paista 175 asteessa n 50-60min. Testaa kypsyys puutikulla. Jos tikkuun ei tartu taikinaa on kakkupohja valmis. Kumoa pohja leivinpaperin päälle jäähtymään.
Alkuperäinen ohje K Ruoka lehti 3/2018
3 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
3 dl kaurajuomaa
150 g margariinia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kaurajuoma ja sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun korppujauhotettuun vuokaan. Tee taikinaan kuoppa keskelle, sillä se kohoaa keskeltä enemmän kuin reunoilta.
Paista 175 asteessa n 50-60min. Testaa kypsyys puutikulla. Jos tikkuun ei tartu taikinaa on kakkupohja valmis. Kumoa pohja leivinpaperin päälle jäähtymään.
Alkuperäinen ohje K Ruoka lehti 3/2018
Kommentit
Lähetä kommentti